fbpx

Sterke teksten voor meer omzet

Ik wil meer klanten aantrekken en mijn omzet zien stijgen door betere teksten.

Ik droom ervan om te focussen op mijn core business zonder tijd te investeren in mijn teksten.

Ik heb nood aan een tweede paar ogen om mijn teksten na te kijken.

Herken jij jezelf in een van deze uitspraken?

Dan ben je niet alleen. Steeds meer ondernemers beseffen immers dat ze online zichtbaar moeten zijn om omzet te maken. Dat houdt meer in dan alleen de visuele aspecten.

De look-and-feel zit ook in je teksten. De manier waarop je met potentiële klanten communiceert, is namelijk minstens even belangrijk. Sterke teksten zorgen voor meer omzet.

Want als ondernemer wil je toch niets liever dan dat het klikt als een bezoeker het visitekaartje van jouw bedrijf ontdekt. ‘t Is erop of eronder. Het lijkt wel een kansspel …

Maar als je als ondernemer foutloos en authentiek tekstmateriaal publiceert, komen de juiste klanten vanzelf naar je toe. Niet alleen het internet maar ook de taal zorgt dus voor een goede verbinding met jouw ideale klant. De klant waar jij blij van wordt.

Overtuigende teksten zorgen ervoor dat het plaatje klopt. Ze versterken de kwaliteit van je product of dienst. En van jou als ondernemer.

Wil jij de omzet bereiken die je verdient?

Wil je met je bedrijf, waarden en talenten een verschil maken en bijdragen aan een betere wereld?

Dan ben jij mijn ideale klant. Ik ondersteun namelijk de kwaliteit van je product of dienst met overtuigende en correcte teksten. Ik help jou om authentiek te communiceren zodat potentiële klanten in beweging komen en de juiste beslissing nemen. En jij ten volle kan ondernemen. Zonder je core business en je work-lifebalans op het spel te zetten.

Ik ben de geschreven stem van ondernemers en kleine bedrijven in de dienstverlening. Ik vertaal, verfijn en creëer teksten voor wie zelf niet de tijd of skills heeft, gedachten en ideeën niet op papier krijgt of er gewoon geen zin in heeft.

Wil je graag meer weten over mij?

Wil jij betere teksten?

Download dan mijn e-book met tien tips voor betere teksten.

10 tips voor betere teksten

Het formulier is verstuurd.

Veerle-Van-Caneghem.jpg
Volg je me al op sociale media?

Het formulier is verstuurd.

Het formulier is verstuurd.

Het formulier is verstuurd.